Blogi


Miten järjestät mainos- ja tiedotuskampanjat koronarajoitusten aikana?

Aiotko tavoittaa yleisöä kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja hoidat onnistuneen tiedotuskampanjan

19.05.2021


Kuten terveysviranomaiset ovat todenneet, ulkona on todella pieni riski saada koronatartunta. Sen takia kokoontumisrajoitukset ovat kohdistettu enimmäkseen sisätiloihin järjestettäviin kokouksiin.

Jos aikomuksena on silti henkilökohtainen kontakti laajaan asiakaskantaan tai yleisemmin ihmisiin ruohonjuuritasolla, niin parasta on tavoittaa ne kadulla tai puistossa, jossa liikkuu paljon väkeä. Siihen tarpeeseen löytyy oivat välineet – kätevät pop up teltat, näyttävät mainosliput ja banderollit sekä käytännölliset ja kevyet messutiskit.

Pop-Up teltat
Kuva: Mika Ruusunen

Nopeasti pystytettävä mainosteltta näkyy jo kaukaa ja suojaa sateelta sekä tuulelta. Teltan kattoon ja seiniin voidaan painaa logot, nimet ja tärkeimmät viestit neliväripainatuksella. Itse telttakankaan värikin voidaan valita oman visuaalisen identiteetin mukaan.

Liput ja banderollit herättävät huomiota ja viestivät kampanjasta niillekin ohikulkijoille, jotka eivät välttämättä ehdi tulla lähemmäksi tutustumaan. Lipuissa löytyy monta mallia ja kokoa. Ne valmistetaan tarkasti kampanjan graafisen ohjeistuksen mukaan.

Helposti koottavat messutiskit on loistava tapa esitellä kampanjan materiaalit ja järjestää pöytätila mainoslahjoille tai vaikkapa kahvitarjoilulle. Tiskien sivutkin painetaan kampanjan visuaaliseen tyyliin. Tietyissä malleissa tiskiin kuuluu lisäksi yläkyltti – siihenkin voidaan tulostaa logo tai iskulause.

Nyt kevään lähestyessä on korkea aika suunnitella alkavan kauden markkinointi- ja tiedotuskampanjat.

Comdecor tarjoaa kaikki tarvittavat välineet tehokkaan ja huomiota herättävän kampanjan toteuttamiseen.

Meiltä löytyy liput, brändätyt teltat, a-ständit, banderollit ja tiskit ulkotapahtumiin, suurkuvatulosteet sekä erittäin monipuolinen valikoima markkinointitarvikkeita sisätiloihin (kuvausseinät, roll upit, ym). Tilaus käy kätevästi netin kautta tai puhelimitse.


Tee haaveista totta

  • varma ja nopea toimitus,
  • laadukas tulostusjälki,
  • yksilöllinen palvelu,
  • turvallinen tilaus – maksat laskulla

Tuhannet asiakkaat Suomessa ovat jo löytäneet tarjoamamme tuotteet ja palvelut. Mitä erilaisemmat asiakkaat ovat vuosien varrella turvautuneet Comdecorin toimituksiin – niiden joukossa on isoja ja pieniä yrityksiä, kuntia, valtionhallinnon yksikköjä, seuroja ja säätiöitä, lähetystöjä, kansainvälisiä korporaatioita, puolueita ja yksityishenkilöitäkin.

Beach flag mainoslippu

Toteutamme tilauksenne ohjeidenne mukaan nopeasti ja laadukkaalla neliväripainatuksella. Meillä on suomenkielinen palvelu, tarvittaessa autamme graafisessa suunnittelussa.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Tallinnassa. Meillä on käytössä uusimman teknologian mukaiset painolaitteet, korkeasta laadusta vastaa koulutetut mestarit pitkäaikaisella työkokemuksella.
Tehokas logistiikka takaa erittäin pikaisen toimituksen mihin tahansa osoitteeseen Suomessa. Tavarankuljetus Viron ja Suomen välillä toimii nykyisten matkustusrajoituksienkin aikana tosi nopeasti. Kaupankäynti yli Suomenlahden on sen verran vilkasta, että tavaroiden lähettäminen Tallinnasta Helsinkiin ei juurikaan pidennä toimituksen kokonaisaikaa. Meiltä tilatut tuotteet toimitetaan perille 2-3 vuorokaudessa, pääkaupunkiseudulle jopa yhdessä työpäivässä.

Kampanjatuotteiden teettäminen Comdecorilla on järkevä ja turvallinen valinta.


Tilaa uutiskirje

Paras tapa hyödyntää hyviä tarjouksia on tilata uutiskirjeemme.

* Kampanjan ehdot


08.09.2021

Ilmoitustaulut pitää tiedon ajan tasalla.

Aiotko tavoittaa kiinteistön väen kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja pidät talon asukkaille suunnatun tiedon ajan tasalla.

Katso lisää

19.05.2021

Miten järjestät mainos- ja tiedotuskampanjat koronarajoitusten aikana?

Aiotko tavoittaa yleisöä kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja hoidat onnistuneen tiedotuskampanjan

Katso lisää