Blogi


Ilmoitustaulut pitää tiedon ajan tasalla

Aiotko tavoittaa kiinteistön väen kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja pidät talon asukkaille suunnatun tiedon ajan tasalla.

08.09.2021


Koronatartunnan vaaran takia on pakko välttää kokoontumisia ja rajoittaa kaikenlaisia henkilökohtaisia kontakteja ihmisten välillä. Näin ollen tarpeellinen tieto ei kulje naapureiden kesken ja tärkeätkin ilmoitukset saattavat talon asukkailta ja vierailta jäädä vailla huomiota.

Jos aikomuksena on silti tavoittaa kaikki talossa asuvat ja asioivat, niin oiva ratkaisu siihen on näyttävä ja tyylikäs ilmoitustaulu. Ilmoitustauluja, infotelineitä ja tärkeän tiedon julkistamiseen sopivia julistekehyksiä on tarjolla erikokoisina ja erilaisissa tyyleissä. Suurin osa niistä on tarkoitettu seinään kiinnitettäväksi, mutta löytyy myös seisovia malleja esim. eteisaulan sisusteeksi tai jopa seisovat ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia kiinteistötaulujen malleja, jotka sopivat mitä monenlaisimpiin tarpeisiin. Taulujen tyylikäs muotoilu takaa, että niistä on vaikea kävellä ohi kiinnittämättä niihin huomiota. Ilmoitustaulumme valmistetaan EU-ssa ja ne on toteutettu korkealla laadulla.

Ilmoitustaulu Forte
Kuva: Comdecor
Ilmoitustaulu porrastaulu slide
Kuva: Comdecor

Tärkeä on että ilmoitus- tai porrastauluksi valitaan tarkoitukseen sopiva malli oikeassa koossa. Tarjolla on ilmoitustauluja, infotelineitä ja julistekehyksiä kiinteistöjen kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin, sekä ulko- että sisäkäyttöön, yksinkertaisia malleja ja turvallisia lukittavia ilmoitustaulukaappejakin.

Ilmoitustaulujen kehyksissä löytyy useita profiilityylejä. Kehykset voidaan tilauksesta käsitellä maalaamalla tai eloksoimalla kiinteistön sisustustyyliin sopivaan värisävyyn.

Comdecorin tuotekuvastossa löytyy ilmoitustaulut, julistekehykset ja infotelineet sekä erittäin monipuolinen valikoima muitakin tiedotustuotteita. Valmistamme toivomusten mukaan myös porrastauluja, kiinteistön opastetauluja, muotoonkoneistettuja opasteita. Tilaus käy kätevästi netin kautta.


Tee haaveista totta

  • varma ja nopea toimitus,
  • laadukkaat tuotteet,
  • yksilöllinen palvelu,
  • turvallinen tilaus – maksat laskulla
  • järkevä hintataso
Julistekehykset
Kuva: Comdecor

Ilmoitustaulukaapppi
Kuva: Comdecor

Tilauksenne toteutetaan Comdecorilla ohjeidenne mukaan nopeasti ja laadukkaasti. Palvelu on suomenkielinen.

Comdecor Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Tallinnassa. Käytössä on uusimman teknologian mukaiset tuotantolaitteet.

Tehokas logistiikka takaa erittäin pikaisen toimituksen mihin tahansa osoitteeseen Suomessa.
Tavarankuljetus Viron ja Suomen välillä toimii nykyisten matkustusrajoituksienkin aikana tosi
nopeasti. Kaupankäynti yli Suomenlahden on sen verran vilkasta, että tavaroiden lähettäminen Tallinnasta Helsinkiin ei juurikaan pidennä toimituksen kokonaisaikaa. Comdecor Oy:ltä tilatut tuotteet toimitetaan perille 2-3 vuorokaudessa, pääkaupunkiseudulle jopa yhdessä työpäivässä.

Kiinteistötaulujen teettäminen Comdecorilla on järkevä ja turvallinen valinta.


Tilaa uutiskirje

Paras tapa hyödyntää hyviä tarjouksia on tilata uutiskirjeemme.

* Kampanjan ehdot


08.09.2021

Ilmoitustaulut pitää tiedon ajan tasalla.

Aiotko tavoittaa kiinteistön väen kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja pidät talon asukkaille suunnatun tiedon ajan tasalla.

Katso lisää

19.05.2021

Miten järjestät mainos- ja tiedotuskampanjat koronarajoitusten aikana?

Aiotko tavoittaa yleisöä kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja hoidat onnistuneen tiedotuskampanjan

Katso lisää