Tilaaminen


Mainostelineiden tilaaminen on helppoa – suurin osa valikoimasta on heti varastossa saatavana. Myynnissä olevat tavaramme ovat monivuotisen kokemuksen perusteella todistaneet käyttövarmuudensa. Uskallamme sen takia antaa tavaroillemme pitkän laatutakuun.

Tuotteemme on ollut tähän asti jo yli 9000 asiakkaan valintana. Asiakkaidemme joukossa on kuntia, valtionhallinnon yksikköjä, lähetystöjä, pörssiyhtiöitä ja lukuisten kansainvälisten yhtiöiden edustustoja.

Miten tilaus tehdään?

Lisä sinua kiinnostavat tuotteet hintakyselyyn. Hintakyselyä voidaan katsoa, muuttaa ja lähettää sivuston yläkulmassa olevan kirjekuori-painikkeen avulla. Samaa painiketta käyttäen määritellään tuotteiden määrät. Kyselyn lähettämisen jälkeen tulee sähköpostiisi varmistusviesti ja myyntijohtajamme ottaa sinuun yhteyttä samalla tai viimeistään seuraavalla työpäivällä.

Aineistot ja painotiedostot

Painotiedostojen ohjeet löytyvät tuotesivulla kohdassa "Painotiedostot". Lähetä ohjeiden mukaan tehdyt tiedostot meille sähköpostissa tai käyttäen ftp-palvelinta tai We Transfer palvelua.
Jos teillä ei löydy painokelpoista tiedostoa, mutta teillä on suunnitelma, niin tarjoamme yksinkertaisempia graafikon palveluja. Tarvitsemme sitä varten tekstejä, painoon sopivia kuvatiedostoja ja logoja sekä selkeitä toimintaohjeita. Autamme myös valmiiden aineistojen muokkaamisessa tarvittavaan muotoon. Suunnittelutyön tuntihinta on 60 €. Laskutamme työt 30 minuutin välein.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on takuu valmistusvirheistä. (Katso takuun kestoa tuotteen sivulta.) Pyydämme tarkistamaan tavarat 14 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta. Reklamaatiot otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen .

Tavaran toimitus

Valmiit tuotteet toimitamme Suomessa ovelle 1-3 työpäivän kuluessa.
Alle 30 kg paketin (siinä saa olla monta tuotetta) toimitus ovelle maksaa 19 euroa. Isommat tilaukset lähetetään monessa paketissa tai kuormalavoilla.